KJEDERQVIST

Et univers i fine farver og kvaliteter. En lille kollektion af enkle og let anvendelige styles, der er produceret i begrænset antal og derfor tilfører din garderobe et personligt twist. De forskellige dele har ingen sæson og kan anvendes sammen, eller kombineres med noget du har i skabet i forvejen. 

Jeg udvælger metervarer og tilbehør der inspirerer mig, enten på grund af farvesammensætning, struktur eller print. Jeg ELSKER bare uld og bruger det selv året rundt, derfor er uld i alverdens kombinationer en stor del af mine designs. Idéerne skabes ofte ud fra hvad jeg selv mangler i mit skab samt inspiration fra tidligere tiders fine detaljer og håndværk. Mine kunder er også en stor inspirationskilde når de fortæller mig om hvordan de anvender mine styles og hvad de hver især søger til garderoben eller til at understrege deres personlige stil.

Mit håb og ønske er at mine designs vil være mine kunders yndlings tøj, at det vil være det tøj de først tager ud af skabet, det de savner når det er til vask, at de vil passe på det, gemme det, give det videre til én de holder af. Høj kvalitet og lang levetid mindsker behovet for at købe nyt.

For mig er det vigtigt at tøjet giver en god følelse når man har det på. En god pasform er essentiel og derfor bliver der brugt meget tid på konstruktion og tilretning før nye designs bliver sat i produktion. En stor del af produktionen sker i Danmark og i begrænset mængde. Jeg vælger garner og metervarer af høj kvalitet, dette gør at tøjet har en lang levetid, hvor det kan tåle at blive brugt uden at det bliver trist at se på. Dertil kommer et snit som er enkelt og med feminine detaljer, så du mange år frem kan anvende dine yndlings styles fra KJEDERQVIST og altid føle dig velklædt.

Lise

                                                                                                                     Designer og indehaver